online positionering

Online Positionering, Marketing Strategie en Branding 

Brainstorm

Positionering voor MKB

Ik deel graag mijn expertise op het gebied van online positionering, marketingstrategie en branding, gericht het MKB. Tijdens de brainstormsessies die ik zowel 1 op 1 geef als in teamverband, ben ik gefocust op het creëren van synergie tussen deze verschillende aspecten, om zo bedrijven en teams te helpen hun online positionering te verhelderen en hun online branding te versterken.

Ik weet uit ervaring hoe cruciaal het is voor het MKB om u professioneel en authentiek online te positioneren en daar een goede marketingstrategie op aan te laten sluiten. Met de juiste aanpak kunnen bedrijven een breder publiek bereiken en hun bedrijf laten groeien. Mijn brainstormsessies zijn er op gericht om het vinden van innovatieve en effectieve manieren om dit te bereiken.

online positionering

Tijdens de sessies bekijken we samen uw huidige online positionering en branding en maak ik een heldere analyse. We kijken naar de verschillende doelgroepen, concurrenten en proposities. Tijdens de brainstormsessie komen we tot nieuwe ideeën en ontwikkel een meer passende merkstrategie.

Om de synergie tussen online positionering, marketingstrategie en branding te versterken, nodig ik de deelnemers uit om te denken aan creatieve manieren om consistentie te creëren in hun merkboodschap en visuele identiteit. We kijken naar het belang van een coherente merkstrategie op de verschillende online platforms, zoals websites, sociale media en e-mailmarketing.

online positionering

Als u vragen heeft over hoe ik u kan helpen bij de online positionering dan hoor ik het graag.

Contact | Meer infomatie>>