Opportunities for growth & expansion

Overgevoelige mannen

Mensen geven regelmatig advies aan anderen, zoals “je moet niet zo zelfbewust zijn”… Toen ik jonger was hoorde ik vaak “stop met zo gevoelig te zijn”. Dat was erg frustrerend. Ik voelde allerlei dingen, terwijl mij werd verteld dat het verkeerd, slecht en zwak was. Deze woorden waren bedoelt als “wijsheid” en zijn precies het tegenovergestelde van intelligent advies!

Ik ben hier om je uit te nodigen om zo zelfbewust te zijn als je maar kan… Elk moment van je leven! Je MOET voelen hoe ongemakkelijk een bepaalde situatie je maakt, zodat je het echt kunt begrijpen vanuit een gevoelde betekenis, en er doorheen kunt transcenderen. ⁣⁣⁣ We leren al heel jong om overweldigende/onbeheersbare gevoelens te vrezen, te weerstaan ​​en te vermijden. Tot het punt waarop we ons uiteindelijk volledig afsluiten, uit angst voor wat komen gaat. Je wordt geleerd hoe je in slaap moet blijven, om te voorkomen dat je wakker wordt en de waarheid aan te kijken die over wat jou regeert.

Je MOET elke centimeter van je onzekerheid en ongemak voelen terwijl het in je opwelt. Wees moedig én gevoelig. Het is jouw leraar! Leer deze oceaan van chaos te verwelkomen en begin je zelfangst, je angst voor het leven te transformeren in liefde voor jezelf en liefde voor het leven.

Nogmaals nodig ik je uit; Wees zelfbewust… je zult niet alleen je intelligentie terugwinnen, maar het kan ook je leven redden!⁣⁣

← Terug naar overzicht