Online Positionering, Marketing Strategie en Branding 

Referenties

online positionering

coaching

De coaching van Vincent ervaar ik als waardevol en krachtig. Vincent heeft mij uitgedaagd stappen te zetten die ik alleen nooit gezet had, waardoor ik bijvoorbeeld mensen ging bellen en bevragen om meer richting te kunnen geven aan mijn onderneming. Er is veel ruimte voor wat nodig is in het moment, terwijl er tegelijk een focus zit vanuit hoe Vincent kijkt naar wat mogelijk is voor mij en mijn onderneming. De bejegening vanuit Vincent is positief, liefdevol en toch ook zacht waardoor mijn vertrouwen groeide. Het contact voelt daardoor ondersteunend en betrokken voor mij, waarbij ik vooral zelf volg wat klopt voor mij en daardoor vanuit mijn vrouwelijke kracht dit ook neer kan zetten.

energiewerk

Isabelle Alebeek | Wonderkracht

online positionering

coaching

Ik ken Vincent zakelijk al iets langer. Ik ervaar hem als een zeer prettig prettig persoon, die echt aansloot bij mij en mijn uitdagingen als beginnend ZZP-er. Daarnaast komt hij met hele concrete en mooie oplossingen voor de branding van mijn praktijk en mijn propositie.

energiewerk

Wouter Klijn | PRI Coaching

online positionering

coaching
Er komt best veel op je af wanneer je een nieuwe onderneming start en jezelf zichtbaar maakt. Vincent is een coach die je weet ‘aan’ te zetten. Vanuit zijn fijne en zachte energie begeleid hij je in jouw innerlijke proces, geeft je concrete doelen en haalt je terug naar eenvoud. Hij heeft mijn logo gemaakt, meegekeken naar de website en was er voor mij wanneer ik zoekende was. Dankjewel lieve Vincent! Ik hoop dat je vele andere blij mag maken met jouw aanwezigheid en advies. Vanaf hier bouwen we verder. Whiehoo!

energiewerk

Lotte Nobelen | Stem en Stroom