Opportunities for growth & expansion

TEKST

Zuiver zien

De zoektocht naar de ultieme waarheid en wat is die en wat is de missie?

Is een zoektocht die je continu weghaalt van het huidige moment en het leven over gecompliceerd maakt. Het antwoord op deze vraag ga je namelijk nooit vinden omdat wat de waarheid is continu veranderd en jouw ultieme is altijd in beweging. Vaak is deze zoektocht een afleiding om je niet over te hoeven te geven aan de stroom van het moment. Je zet als het ware het leven stop. Ik doe pas weer mee als ik antwoord op deze vraag heb.Als je echt durft dan leef je in het nu. Dan doe je wat in het nu het meeste plezier brengt dan laat je het antwoord op deze vraag los. Da durf je puur te zijn. Gewoon nu.


Net als je dat je voor jezelf de zoektocht dient los te maken hoef je voor anderen niet het antwoord te zijn. Als je deze ziet en kunt pakken dan zie je dat je mag doen en zijn wat en hoe je bent. Je bent nooit de oplossing voor een ander. Jij bent het antwoord voor jezelf.  Jij bent altijd het antwoord, als je daadwerkelijk autonoom wilt leven zorg er dan voor dat je steeds terugkeert bij jezelf.  En schakel hulp in wanneer je niet weet hoe je weer bij jezelf kunt komen. Laat je nooit vertellen door een ander dat er iets mis met je is of niet goed bent. En ga nooit iets doen wat niet goed voor je voelt. Jij bent altijd het antwoord. Iets waar jij je niet goed bij voelt is per definitie niet voor jou. Het kan wel voor een ander zijn en daar hoeft ook niets mis mee te zijn. En het antwoord is dan dit is gewoon niet voor mij. Ik ben altijd meer dan genoeg.

Ik geloof niet dat je altijd alles alleen kan. Zuivere reflectie en ook eigelijk bewegwijzering. Hoe weer terug te komen bij jezelf, daar heb je daadwerkelijk iets aan. Iemand die jou daadwerkelijk helder kan waarnemen en die je kan helpen bij terug te komen bij je eigen systeem is onbetaalbaar. Mensen die je verder weg brengen van jezelf en je regels over het leven aan leren die je het gevoel geven dat je er nog lang niet bent en dat zij iets kunnen wat je niet kan, dat zijn de mensen waar je van weg wilt blijven. Tenzij dit wel goed voor je voelt. Alles heeft een tijd en een plaats.