Opportunities for growth & expansion

Waar een man voor leeft

Totdat een man heeft ontdekt waarvoor hij bereid is te sterven (om te beschermen), zal hij niets hebben om echt voor te leven… Zonder iets te hebben om voor te leven, zal de man in alle richtingen worden getrokken: bang om werkelijk te communiceren wie hij is en waarvoor hij hier op aarde is.

Hij zal van vrouwen steeds de validatie zoeken en nooit haar iets wezenlijks kunnen brengen. Altijd het goed voor anderen willen doen door zijn eigen waarheid af te wijzen en terzijde te schuiven. Hij zal zichzelf, zijn waarde, zijn kracht in twijfel trekken – van moment tot moment – op zoek naar de mening van iemand anders om hem te komen redden.

Deze man zal zijn leven volkomen gecompromitteerd doorbrengen, verontschuldigend voor zijn eigen mannelijkheid – en nooit zijn essentie kunnen belichamen en leven.

Mannen, stop met zoeken in de wereld om je heen om jezelf te bevestigen. Het gaat echt nooit gebeuren. Bevestig eerst jezelf. En vanuit deze positie zul je zien dat het leven je terug reflecteert.

Mannen bevestig waarvoor je bereid bent te sterven – wat vervolgens meteen duidelijk maakt waarvoor je moet leven. Kies er dan pas voor om naar buiten te treden en blijf daar standvastig staan, geen uitzonderingen. ⁣Dring door het leven met je prachtige doelbewuste essentie, en doe het, op jouw eigen voorwaarden. Wees meedogenloos in de naam van de waarheid, maar wees evenwichtig genoeg in je innerlijke vrouw zodat je het allemaal verlost van een niet-aflatende liefde, zodat het kan worden ontvangen.⁣

Ik kijk om me heen en zie mijn medemannetjes worstelen en ten onder gaan. Levend opgegeten worden door het verhaal wat ze zichzelf vertellen – waarin vrouwen verhongeren door het gebrek aan stabiele en betrouwbare mannelijkheid.

Mannen, jullie zijn nodig!

← Terug naar overzicht