Opportunities for growth & expansion

Zaak van de Waarheid

Wat kan je doen om de waarheid te vinden?

De waarheid vind je niet. De zaak van de waarheid is er voor mensen die op zoek naar de waarheid. We houden ons bezig met het opruimen, schoonmaken en uitlijnen van energetisch systemen van mensen, bedrijven en locaties zodat de er ruimte is voor de waarheid om te stromen.

Door je ontkoppelen wat niet de waarheid is. Wat daarvoor nodig is moed en durf om alle externe veiligheid en gedachtes los te laten . To dare to be radically different. Durven anders te zijn durven los te komen  Wat mensen niet begrijpen is dat er zoveel afleiding wordt gecreëerd om niet naar de waarheid te hoeven kijken. Voor je hoofd is de waarheid niet comfortabel maar wel voor je hart. Je vindt de waarheid door los te laten wat niet waar is voor jou. Door op de mentale laag de laag waar op ik denk dat het leven werkt te kijken of dit mijn informatie is. Question everyhthing what does not come from you. Question everything. Free yourself that brings you to truth. Je kan dit zelf doen door te kijken welke ideeën of elementen geven mij een gevoel van veiligheid. En durf ik er naar kijken vanuit een nieuwsgierige blik? En een ander deel zijn energische entaglements los te maken en daar heb je in het algemeen andere mensen voor nodig.

 


 

Zuiver spreken en luisteren vanuit je hart.

Als je de waarheid niet in je eigen kan voelen is niet jouw eigen waarheid.

Waarheidscreatie zuiver verbinden met eigen systeem.

Zijn mensen die daar baat bij hebben om niet verbinden met eigen waarheid.

Hebben daar veel mensen voor nodig om samen de nieuwe waarheid te maken.

Solaridariteit is allemaaal anders zijn en krijg je iets nieuws. Nu worden gemanipuleerd. Dat is niet wat gemeenschap betekent is een vrije keuze. Het is niet sameness het is differentness

Ieder is anders dat hebben we gemeen.

 

Hoe vind je je waarheid?

"The truth is always simple"

Veronie Philipse

Het Systeem

Vanaf het moment dat je als baby bewust wordt van jezelf, wordt er door de omgeving vertelt dat je natuurlijk gedrag niet ok is en niet is toegestaan. Je wordt als peuter geleerd dat je geen driftbuien mag hebben, zachtjes moet praten. Op school leert je gezegd stil te zitten niet te kletsen niet goed te luisteren.  Vanaf het eerste moment dat je als bewust wezen dat er wordt vertelt dat er altijd iets anders is waar je naar toe moet bewegen. Van groep 8 naar de middelbare school, keer op keer moment wordt er vertelt dat je ergens anders dient te zijn waar je nu bent.  En dat er op het volgende punt echt fijner zal zijn en dat het dan fijner zal zijn hoe dan zal zijn. Pas op je 30 en 40e realiseer je dat dit nooit komt en dat er altijd weer een andere punt waar je naar moet streven. Carriere stap, trouwen , kinderen krijgen en dat het moment om met pensioen te gaan dan mag ik echt gaan leven. Je wordt als mens de hele tijd voor de tijd gek gehouden. Het nu is als in de toekomst is en is nooit nu.

Is dit hoe je wilt leven? That there is something behind the corner that there is happiness.  Of durf je los te komen van het systeem en het geluk te ontdekken in het nu.  Wil je het paard zijn dat constant achter die wortel aanloopt of wil je achter komen hoe het ook anders kan?

Wat er gebeurd is dat er  je constant in het leven keuzes maakt vanuit het nu. Leert te vertrouwen dat wat  in het nu goed voelt te doen.  Wat het systeem je vertelt is dat je in nu nooit een keuzes kan maken die je gelukkig maakt die je nu gelukkig maakt omdat je daardoor in de toekomst ongelukkig zult zijn. Je wordt constant geleerd om de verlangens om hje eigen verlangens in het nu te wantrouwen om dat je voor de jij in de toekomst moet zorgen. Zoe je hoe dit een eindeloze cyclus is waarin je in ieder nu moment de verlangens van je zelf in dat moment zal wantrouwen. In dat systeem komt het moment dat je eindelijk mag toegeven aan je eigen verlangens komt nooit  Je dient altijd voor de toekomstige zelf te zorgen.  In dit systeen waarbij dit niet meer hoeft wanneer je doodgaat. En waar naar toe wilt bewegen is wanneer je in lijn wilt zijn met jouw waarheid en dat je kan en mag vertrouwen dat jou zuivere verlangens in ieder moment gevolgd mogen worden. En dat het volgen van je zuiveren verlangens ook de toekomstige versies van jezelf veilig zijn.  Het enige waar je hoeft bezig mee te houden is het huidige moment.

Wie

Wijze van kijken

Er is een wijze van kijken die verder gat dan kijken. Als mens zijn we gewend en geleerd om te kijken naar dat geen om ons heen afgespeeld. Op basis van wat ons is aangeleerd in ons leven geven we betekenis aan wat dat wat we zien. Je kunt sit zien als if we gedurende ons leven een woordenboek uit ons hoofd hebben geleerd en we alles wat we zien op basis va ndit woordenboek interpreteren. Dus we zien iets en dat interpreteren op basis van het aangeleerde woordenboek en daar reageren we vervolgens op. Ook die reacties kiezen we uit het boek van reacties wat ons is aangeleerd. Er is dus een beperkt aantal interpretaties en beperkt aantal reactie waar we keer op keer vanuit een mentaal niveau een keuze uitmaken. Omdat we niet anders weten denken we dat onze interpretaties vrij zijn, we leven immers in een “vrije wereld”, toch? ALs je eenmaal dit systeem van kijken en interpreteren en reageren gaat zien zie je hoe onvrij dit daadwerkelijk is. De natuurlijke of vrije manier van kijken staat los van dit woordenboek en boek van reacties.  Kijken op basis van het woordenboek en reacties vraagt altijd om een mentaal assessment dat tussen interpretatie en reactie komt; er is eigenlijk altijd een vertraging veroorzaakt door een mentaal geconditioneerd systeem. De meeste mensen weten niet anders dan dit. Er is echt ook een andere wijze van kijken en zien die los staat van interpretatie en reactie. Deze manier heeft geen mentale tussenstap geen vertraging geen woordenboek en geen boek van reacties. Dit kijken is zonder beperking het is vrij, het is. Het is kijken door alle lagen heen Het is helder-zien. En dat is vrijheid.

Dat is vrijheid vrij van gedachten vrij van beperkingen en vrij van vertraging. De oneindige stroom van het leven en het innerlijke weten dat zonder obstructie continu doorstroomt, zijn weg naar buiten vindt. In deze vrijheid ben jij onderdeel van die stroom. Je controleert hem niet dirigeert hem niet en stuurt hem niet aan. On the contrary je stelt jezelf op ten dienste van deze stroom. Je maakt jezelf dienstbaar aan de waarheid. Ook dat is vrijheid.

Als mens sta je in dienst van de waarheid.